NCSoft tarafından sunulan Aion, yeni genişleme paketi ile 7 Eylül’te oyuncularıyla buluşacak. Bu paketle birlikte Aion level atlayacak ve 50 olan seviye sınırı 55′e çıkarılacak. Daha önce 2.0 olarak duyurulan genişleme paketine de bir isim verildi. Assault on Balaurea!
İçerik Kuzey Amerika ve Avrupa’da aynı tarihte indirime açılacak ve tamamen ücretsiz olacak. Ayrıca NCSoft, Aion için yeni bir paket hazırlayacak ve içerisinde çok özel petler yer alacak. Bu pakette 7 Eylül’de Kuzey Amerika’da, 10 Eylül’de ise Avrupa’da satışa sunulacak.
Yeni eklenti paketi sadece seviye sınırını yükseltmekle kalmıyor, oyun içerisinde toplanacak yeni eşyalar ve silahlar ekleniyor, 2 yeni bölge ve keşfedilecek zindanlar geliyor. Ayrıca yeni petler de oyundaki yerini alıyor ki bu petlerin bazıları eğlence amaçlı olurken bazıları yük taşımaya yarayacak. Ayrıca yeni bir rüzgar akımı mekanığı ile gökyüzünde seyahat daha da kolaylaşacak diyor oyun yapımcıları.
7 Eylül’e az bir zaman kaldı, bakalım Aion’un genişleme paketi beklentileri karşılayacak mı hep birlikte göreceğiz ama ondan önce Aion’un Kuzey Amerika yöneticilerinden Chris Hager’in Gamespot’a verdiği röportaja bakmak isterseniz linke tıklamanız yeterli!




